Έγινε χθές με μεγάλη επιτυχία το πάρτυ του OGAE Cyprus


Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε χθες (12 Μαϊου) το EUROVISON πάρτυ του OGAE Cyprus στη Λευκωσία που ήταν βασικά ένα αποχαιρετιστήριο πάρτυ προς την Κυπριακή συμμετοχή της Eurovision του 2010.


Στο πάρτυ παρευρέθηκαν μέλη του OGAE Cyprus, απλοί fans του διαγωνισμού, ηθοποιοί και δημοσιογράφοι οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν τους εκπροσώπους της Κύπρου στον φετινό Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision, Jon Lilygreen & The Islanders. Οι παρευρισκόμενοι ευχήθηκαν στον Jon και την ομάδα του Καλή Επιτυχία στο Όσλο και ακολούθως είχαν την ευκαιρία να τους ακούσουν να ερμηνεύουν το «Life looks better in Spring».  


To πάρτυ τίμησε με την παρουσία της και η περσινή εκπρόσωπος της Κύπρου στην Eurovision, Χριστίνα Μεταξά, η οποία τραγούδησε για όλους τους παρευρισκόμενους το «Firefly».


O πρόεδρος του OGAE Cyprus Μιχάλης Αντωνίου, στην ομιλία του ευχήθηκε στον Jon και τους Islanders Καλή επιτυχία επιτυχία στην Eurovision, ευχαρίστησε όλους όσους παρευρέθηκαν στο πάρτυ και ανέφερε ότι ο OGAE Cyprus θα διοργανώσει κι άλλες εκδηλώσεις στο μέλλον για όλους τους fans του διαγωνισμού.
     


Πολλοί από τους fans ενδιαφέρθηκαν να γίνουν μέλη του OGAE Cyprus οι οποίοι συμπλήρωσαν επι τόπου την αίτηση εγγραφής μέλους.
Ο OGAE Cyprus θέλει να ευχαριστήσει όλους όσους συνέβαλαν στην επιτυχία του πάρτυ και ιδιαίτερα την αρχηγό αποστολής του ΡΙΚ στην Eurovision, Εύη Παπαμιχαήλ, την Αννίτα Σολέα από το Τμήμα Δημοσίων και Διεθνών Σχέσεων ΡΙΚ, την Μελίνα Καραγεωργίου (commentator του ΡΙΚ στην Eurovision), την Χριστίνα Ανδρέου, την Αμάντα Πελεδρίτου και την υπόλοιπη ομάδα του ΡΙΚ που εργάζεται για την Eurovision και μας βοήθησε στην διοργάνωση του πάρτυ.
Θερμές ευχαριστίες επίσης στο τηλεοπτικό κανάλι MEGA που κάλυψε τηλεοπτικά το πάρτυ.

Θέλουμε επίσης να ευχαριστήσουμε το DIAMONDS Bar για την ευγενή παραχώρηση του χώρου και όλους τους φίλους και φίλες που παρευρέθηκαν και μας τίμησαν με την παρουσία τους.

(περισσότερες φωτογραφίες από το πάρτυ μπορείτε να δείτε στο Facebook Group του OGAE Cyprus εδώ : http://www.facebook.com/group.php?gid=46810356663&v=photos)

OGAE Cyprus